Red Box
Red box is a project of Jeremy Levine. This is a modern building which was renewed and redecorated with aditing second store to the existing house. Using modern organic technologies it makes the project being an ecological instance in architecture. The red box looks directly across the city to the famous Griffith Observatory high atop the Hollywood Hills.
Project name: Red box
Location: Eagle Rock, CA
Client: Francisco Lopez Construction
Project Type: 2 story addition to one story home
Architects: Jeremy Levine
Plans and vectors: All project includes active employment of a landscape. Main preferences: recycled lumber & sustainably harvested lumber, solar chimney, mobile sun screens, recycled tile, drought tolerant landscaping.
Designer: Jeremy Levine design
Contractor: Francisco Lopez Construction
Structural Engineer: Micheal Ciortea
Made on
Tilda